A full refurbishment and side return extension at a Victorian Terraced property in Epsom.

Claire Totman Designs was responsible for the full design and build as well as project management.

1 (380)

WEBSITE 5

WEBSITE 3

IMG_8720

IMG_8722

hook road (7)

IMG_5106

11

image 30

hook road (9)

Bathroom (7)

FullSizeRender

IMG_6327

img_0464

img_0007

img_1306-7

Advertisements

One comment

  1. I’m in love with your Epsom house
    Would you give away any of your style tips, like what colours you used on the wall and kitchen cabinets?
    Thank you
    Sarah

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s